FOTO: Balul bobocilor 2018, la Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud. Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu – Miss și Mister Boboc 2018

Balul Bobocilor 2018 organizat de elevii de la Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” Ciumbrud s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

ELIT

Pentru titlurile de Miss și Mister s-au luptat în acest an 6 perechi de boboci. Tema a fost „Highlight Sensation”, iar în probele din concurs, bobocii au trebuit să îşi dovedească talentul, intuiţia, îndemanarea și creativitatea.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Andreea Lazăr și Răzvan Ogneanu.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Camelia Ionaș și Cătălin Cheșcheș au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.


Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” a avut loc vineri, 16 noiembrie, la Căminul Cultural din Ciumbrud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...