Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Foto| Balul Bobocilor 2013 „HCC”: Diana Vîtcă şi Andrei Negrea au câştigat titlurile de Miss şi Mister Boboc

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După 5 probe de foc şi un spectacol extraordinar, juriul format din profesori şi elevi a decis că Diana Vîtcă şi Andrei Negrea merită să câştige titlurile de Miss şi Mister Boboc 2013 de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia. Cei mai populari boboci, desemnaţi teoretic de public, dar practic de juriu au fost Medina Dumitrescu şi Robert Grozav.

Spectacolul a început de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, iar misiunea bobocilor nu a fost una deloc uşoară, în faţa unui public de peste 700 de persoane. Pe lângă tradiţionalele probe de prezentare, dans şi cultură generală, bobocii au trebuit să facă faţă probei surpriză, la care organizatorii au pregătit sarcini diferite pentru fiecare pereche, pentru a testa creativitatea, inventivitatea şi originalitatea. La proba de talent, bobocii au întruchipat celebre personaje din desenele animate. La această probă a fost testat mai mult talentul actoricesc al celor care abia au intrat în primul an de liceu. Cu toate acestea, bobocii s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor. Între probe, organizatorii  au pregătit momente umoristice, program artistic, recitaluri şi teatru.

Diana Vîtcă, emoţionată până la lacrimi după ce a câştigat titlul de Miss Boboc

 „Nu-mi vine să cred, este o experienţă unică, sunt foarte fericită şi entuziasmată. Toţi meritam să câştigăm, toţi am depus foarte mult efort. Mă bucur nespus de mult şi mulţumesc celor care au crezut în mine, deşi eu nu mă aşteptam”, a spus Diana Vîtcă, după ce a fost desemnată Miss Boboc 2013.

Andrei Negrea este şi câştigătorul titlului de Mister Ziarul Unirea la de Colegiul Naţional „HCC”

În primul rând mă bucur că am reuşit să fac lumea să se simtă bine şi mă bucur pentru că am câştigat. Sunt foarte fericit şi mulţumesc celor care au fost alături de mine”, au fost cuvintele lui Andrei Negrea, Mister Boboc 2013.

Revenim cu mai multe imagini

[nggallery id=526]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea