Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Avansări în grad la IPJ Alba: 43 de poliţişti au fost înaintaţi în grad de Ziua Națională a României 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Avansări în grad la IPJ Alba: 43 de poliţişti au fost înaintaţi în grad de Ziua Națională a României 2023

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 43 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Azi, 4 decembrie 2023, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost prezentați 43 de polițiști care au fost înaintați în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim, cu prilejul Zilei Naționale a României, 1 Decembrie.

Astfel, în gradul de comisar șef de poliție au fost înaintați comisar de poliție de poliție Frânc Andrei-Călin și comisar de poliție Șandru Flaviu- Romul.

În gradul de comisar de poliție au fost înaintați subcomisar de poliție Ofileanu Dimi și subcomisar de poliție Simina Marius- Petru.

În gradul de subcomisar de poliție au fost înaintați inspector principal de poliție Balea Maria- Luminița, inspector principal de poliție Bic Rareș- Petronel, inspector principal de poliție Fîrtat Iulian- George și inspector principal de poliție Ocnean Radu Adrian.

În gradul de inspector principal de poliție au fost înaintați inspector de poliție Lazea Tudorel, inspector de poliție Grindeanu Vasile-Marius, inspector de poliție Manciulea Mihai și inspector de poliție Todorescu Aurel-Vasile.

În gradul de inspector de poliție au fost înaintați subinspector de poliție Aldea Cosmina- Georgiana, subinspector de poliție Bobocea Stănel, subinspector de poliție Heler Paul- Alexandru și subinspector de poliție Teglaș Anamaria- Ioana.

În gradul de agent șef principal de poliție au fost înaintați agent șef de poliție Anca Sorin-Constantin, agent șef de poliție Ocnean Cosmin și agent șef de poliție Muntean Eugen- Florin.

În gradul de agent șef de poliție au fost înaintați agent șef adjunct de poliție Bîrlea Simon, agent șef adjunct de poliție Buzgariu Nicolae- Aurel, agent șef adjunct de poliție Neamț Rareș- Ionel și agent șef adjunct de poliție Tătar Ionuț- Andrei.

Citește și: Acțiuni ale polițiștilor din Alba, în minivacanța de 1 Decembrie: Au fost aplicate amenzi de aproape 70.000 de lei

În gradul de agent șef adjunct de poliție au fost înaintați agent principal de poliție Bar Cristian-Lucian, agent principal de poliție Bleza Augustin- Adrian, agent principal de poliție Borlea Alexandru- Dan, agent principal de poliție Bratu Florin-Cristian, agent principal de poliție Costantea Andrei- Cristian, agent principal de poliție Morar Răzvan-Dorel, agent principal de poliție Nelega Nicolae- Ovidiu, agent principal de poliție Petra Alexandru- Mihai și agent principal de poliție Trifan Emil Horea.

În gradul de agent principal de poliție au fost înaintați agent de poliție Alexandrică Andrei- Ioan, agent de poliție Bortha Martin, agent de poliție Cristea Dorel- Ioan, agent de poliție Iancu Radu- Ionuț, agent de poliție Lazăr Gheorghe, agent de poliție Marina Cristina- Cecilia, agent de poliție Oprea Cătălin- Cornel, agent de poliție Pădurean Adrian- Ioan, agent de poliție Rîșteiu Cătălin- Constantin, agent de poliție Rîșteiu Raul- Ioan și agent de poliție Țăran Robert- Ioan.

Conducerea inspectoratului le-a adresat felicitări celor 43 de polițiști, pentru rezultatele deosebite obținute în activitatea profesională și le-a urat succes în continuare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea