Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Au fost GĂSIȚI „autorii” care au mâzgălit clădiri, indicatoare și stâlpi prin municipiul Alba Iulia: Cine sunt aceștia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au fost GĂSIȚI „autorii” care au mâzgălit clădiri, indicatoare și stâlpi prin municipiul Alba Iulia: Cine sunt aceștia

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a anunțat că au fost identificate persoanele responsabile pentru inscripționarea ilegală a mai multor bunuri aflate pe domeniul public.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

După o serie de verificări amănunțite și vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii locali au reușit să stabilească identitatea celor doi vinovați: un băiat și o fată minori.

Conform declarațiilor oficiale, incidentul în cauză a avut loc în data de 13 mai 2023, într-o zi de sâmbătă, în jurul orei 19:00. Cei doi minori au părăsit Șanțurile de Nord ale Cetății și au continuat să se deplaseze pe strada Gemina. Aici, au ales să își oprească plimbarea în dreptul unui grup sanitar, unde au procedat să „picteze” pereții cu un marker de culoare neagră.

Viceprimarul Emil Popescu a făcut un apel către cetățeni, rugându-i să anunțe imediat Poliția Locală prin intermediul numărului de telefon 0258.989 în cazul în care sunt martorii unor astfel de acte ilegale. Scopul acestui demers este de a identifica și sancționa pe cei care încalcă legea și deteriorează bunurile publice.

Astfel de acțiuni vandalice au un impact negativ asupra aspectului estetic al orașului și implică costuri semnificative pentru reparații și întreținere. Autoritățile locale sunt hotărâte să ia măsuri ferme împotriva celor care mâzgălesc și distrug bunurile publice, asigurând astfel că Alba Iulia rămâne un oraș curat, frumos și primitor pentru toți locuitorii și vizitatorii săi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea