FOTO/ Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la Maratonul Internațional București

În zilele de 12 și 13 octombrie a. c, capital țării a găzduit cea de-a 12-a ediție a ,,Maratonului Internațional București”, eveniment care a adus la start peste 20.000 de concurenți din 75 de țări. Prezent la întrecere, alergătorul veteran Vasile Hârjoc, legitimate la Club Sportiv Orășenesc Cugir, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean a câștigat titlul de campion.

ELIT

La proba de Maraton 40.195 km, atletul cugirean (născut la Cut), a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria de vârstă + 65 ani, cu timpul de 3:17:32. Următoarele locuri au revenit reprezentantului Bulgariei, respectiv Finlandei. Este ultimul concurs de anvergură organizat anul acesta, un an rodnic în performanțe, despre care Hârjoc susține că a fost cel mai bun an din cariera sa de până acum.

A participat la 4 concursuri internaționale și a urcat pe podium de 3 ori, iar la competițiile interne a câștigat 5 titluri de campion național. ,,Sunt fericit pentru rezultatul obținut la acest concurs, dar și pentru performanțele de până acum, fie ele la concursurile internaționale sau naționale.

Vine o perioadă de pauză până la finele anului, (doar competiții ușoare), urmând ca de la începutul anului viitor să o iau de la capăt. Vreau să îi mulțumesc antrenorului Gheorghe Hăprean și tuturor celor care m-au sprijinit și au avut încredere în mine”, ne-a declarat Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...