Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Atletul cugirean Vasile Hârjoc – campion la Maratonul Internațional București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În zilele de 12 și 13 octombrie a. c, capital țării a găzduit cea de-a 12-a ediție a ,,Maratonului Internațional București”, eveniment care a adus la start peste 20.000 de concurenți din 75 de țări. Prezent la întrecere, alergătorul veteran Vasile Hârjoc, legitimate la Club Sportiv Orășenesc Cugir, pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean a câștigat titlul de campion.

La proba de Maraton 40.195 km, atletul cugirean (născut la Cut), a urcat pe prima treaptă a podiumului la categoria de vârstă + 65 ani, cu timpul de 3:17:32. Următoarele locuri au revenit reprezentantului Bulgariei, respectiv Finlandei. Este ultimul concurs de anvergură organizat anul acesta, un an rodnic în performanțe, despre care Hârjoc susține că a fost cel mai bun an din cariera sa de până acum.

A participat la 4 concursuri internaționale și a urcat pe podium de 3 ori, iar la competițiile interne a câștigat 5 titluri de campion național. ,,Sunt fericit pentru rezultatul obținut la acest concurs, dar și pentru performanțele de până acum, fie ele la concursurile internaționale sau naționale.

Vine o perioadă de pauză până la finele anului, (doar competiții ușoare), urmând ca de la începutul anului viitor să o iau de la capăt. Vreau să îi mulțumesc antrenorului Gheorghe Hăprean și tuturor celor care m-au sprijinit și au avut încredere în mine”, ne-a declarat Vasile Hârjoc.

Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea