// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: Atac cu un bolovan asupra sediului unei bănci din Alba Iulia. Autorul a fost identificat

Atac cu un bolovan asupra sediului unei bănci din Alba Iulia. Autorul a fost identificat

Sâmbătă seara unul dintre geamurile sediului BRD a fost spart cu un bolovan. La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției, precum și echipajele firmei de protecție.

Autorul faptei a fost identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu afecțiuni medicale, care a fost transportat ulterior la Secția de Psihiatrie a spitalului din municipiu.

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal pentru distrugere dar se așteaptă și verdictul medicilor de la psihiatrie.

Duminică, în fața sediului băncii se afla o mașină a firmei de pază și protecție pentru a asigura securitatea până la înlocuirea geamului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Un răspuns la FOTO: Atac cu un bolovan asupra sediului unei bănci din Alba Iulia. Autorul a fost identificat

  1. Raul 21.01.2019 la 11:49

    Un sfat puneti pe minori sub 14 ani sa sparga geamurile la fiecare banca si la primarie si cja ca acol sunt mafioti ce va fura banii si va fac sclavi lor muncind zi de zi pt a le plati taxe si comisoane…