Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO: Artista Ruby a aprins lumina din Piaţa Cetăţii! Concert incendiar organizat de Caravana Distracţiei Golden Brau

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Artista Ruby a închis duminică seara manifestările dedicate Caravanei Distracţiei Golden Brau, care au avut loc în Piaţa Cetăţii din Alba Iulia. Dacă ieri, artistul Ştefan Stan nu a avut parte de o vreme propice pentru un concert, artista Ruby a avut mai mult noroc şi a adunat aproximativ 1.000 de persoane într-o seară frumoasă de vară.

Concertul a început la ora 21.20, iar timp de o oră artista i-a încântat pe albaiulieni şi turişti cu piese din propriul repertoriu şi din repertoriul internaţional. Pe lângă melodia „Stinge lumina”, care a consacrat-o, Ruby a venit la Alba Iulia cu noua piesă „Două suflete”, care a fost pe gustul celor din Piaţa Cetăţii. Publicul prezent la eveniment a fost format predominant din tineri, care au gustat atitudinea nonconformistă a cântăreţei.

„Gălăgia” din Piaţa Cetăţii a început în jurul orelor 19.00, cu jocuri şi concursuri, organizate de Golden Brau şi Radio 21 şi prezentate de celebrul actor Emil Mitrache, numit Americanul, din serialul „La Bloc”. Astăzi s-au încheiat manifestările organizate de Caravana Distracţiei Golden Brau.

[nggallery id=40]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea