Rămâi conectat

Sport

FOTO: Arena Alba Iulia a învins Industria Galda de Jos cu scorul de 1-0 în derby-ul etapei din Liga a IV-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cel mai important meci de fotbal din această săptămână s-a desfăşurat la Galda de Jos,  în faţa a peste 300 de suporteri, Arena Alba Iulia a reuşit să învingă formaţia locală, în prima etapă din Liga IV-a de fotbal. Meciul a început echilibrat, dar superioritatea echipei patronate de fraţii Florea a fost evidentă în a doua repriză, Arena Alba Iulia fiind una dintre principalele candidate la şefia Ligii a IV-a din acest sezon.

Bucurie mare pe banca tehnică a echipei din Alba Iulia după ce în minutul 75, Alexandru Savu a deschis cu o lovitură de cap. Ironia sorţii face ca cei doi tehnicieni, Ştefan Fogoroşi şi Alin Hancăş şi-au predat ştafeta pe banca tehnică a Europei Alba Iulia, iar Apetri i-a întâlnit din nou în teren, ca şi adversari de această dată pe Hârciagă şi Circov foşti coechipieri la divizionara terţă.

Iată cele două distribuţii:

Industria Galda de Jos: Ştef – Cr. Ivaşcu, V. Morariu, Vântu, Căt. Ivaşcu (81, Al Cioară), M. Chirilă, P. Medrea, R. Lungu (83, Birk), Apetri, Cernea, Baghiu. Antrenor Alin Hancăş.

Arena Alba Iulia: Barna – Al. Stan, Cos. Simtion, Cocoară, Circov, M. Florea (46, Al. Bucur), Hârciagă, N. Găldean, Al. Savu (86, V. Marcu), Mercean (89, Deaconu), Brânză (84, Dendiu). Antrenor Ştefan Fogoroşi.

[nggallery id=171]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea