FOTO| APEL UMANTAR pentru o familie din Alba: Doi părinți cu probleme grave de sănătate și un băiețel de 9 ani au nevoie de ajutor

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

O familie din Alba Iulia are urgent nevoie de ajutor. Doi părinți cu probleme grave de sănătate și băiețelul lor de 9 ani locuiesc cu chirie și se descurcă foarte greu financiar.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Din cauza problemelor de sănătate, cei doi adulți sunt în incapacitate de a munci și de a asigura cele necesare unui trai decent.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

O femeie cu suflet mare vine în ajutorul familiei cu un apel umanitar pentru persoanele care pot ajuta fie cu alimente, fie cu bani pentru achiziționarea unui frigider sau hăinuțe și încălțăminte pentru băiețel.

”În această seară am fost la o familie din Alba Iulia. Sunt doi părinți cu probleme grave de sănătate, ce au un băiat de 9 ani. Se descurcă extrem de greu financiar, fiind în incapacitate totală de muncă. Locuiesc în chirie. Băiatul are 9 ani, 130 cm și poarta mărimea 35 la picior. Au nevoie de alimente și bani să-și cumpere un frigider. Dacă vreți sa ajutați, va rog să mă sunați la 0753467330. Vă mulțumesc!”, a scris femeia pe rețeaua de socializare facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419