Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | APEL UMANITAR pentru tânărul de 23 de ani, din Alba, accidentat la vânătoare. A trecut prin multiple intervenții medicale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | APEL UMANITAR pentru tânărul de 23 de ani, din Alba, accidentat la vânătoare. A trecut prin multiple intervenții medicale

Un apel umanitar a fost lansat pe un grup al unei rețele de socializare, pentru tânărul de 23 de ani, care a căzut de pe o stâncă, accidentându-se, fiind necesar transportul acestuia cu elicopterul SMURD la Spitalul din Târgu Mureș.

„Dragi colegi, Bogdan Bica, colegul nostru de breaslă, tânăr candidat vânător, student la medicină veterinară anul 5, a suferit un accident în timpul unei partide de vânătoare, în urma căruia, în noaptea trecută a trecut prin multiple intervenții chirurgicale la Târgu Mureș și încă este sub atenta supraveghere a medicilor deorece are leziuni și la nivel cranian!

O să atașez contul unei colege iar care dintre voi binevoiesc să contribuie cu o sumă modică, pot face un transfer bancar, care urmează să ajungă la familia lui Bogdan !

Respectați Gonașii și sacrificiile lor !

Să ne rugăm pentru Bogdan !

BTpay si REVOLUT: +40761102861

BT:

Titular: Berende Iulia
IBAN: RO40BTRLRONCRT0625533701

BCR:

Titular: Berende Iulia
IBAN: RO98 RNCB 0631 1687 2212 0001″, a fost mesajul inițiatorului apelului umanitar.

Cum s-a produs accidentul

La data de 26 noiembrie 2023, în jurul orei 12.30, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de pe o stâncă, într-o zonă împădurită de pe raza localității Căpâlna, comuna Săsciori.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce participa, în calitate de gonaci, la o vânătoare autorizată, organizată de reprezentantul unui fond de vânătoare, ar fi alunecat pe zăpadă și ar fi căzut într-o râpă.

În urma intervenției forțelor ISU Alba, în cooperare cu Salvamont Alba, victima a fost salvată, iar ulterior a fost transportată, cu un elicopter SMURD, la Spitalul Județean Târgu Mureș, prezentând multiple traumatisme.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea