Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Apel umanitar pentru o femeie din Alba Iulia care își trăiește zilele bătrâneții cu frica că se va prăbuși acoperișul casei peste ea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, din Alba Iulia, care trăiește în fiecare zi cu frica că se va prăbuși acoperișul casei peste ea are nevoie de ajutorul comunității. Apelul a fost lansat în mediul online de către un albaiulian îngrijorat de soarta femeii.

„Avem în Alba Iulia oameni de afaceri în top Forbes, dezvoltatori imobiliari cu proiecte de zeci de milioane de euro, ceea ce este de lăudat și apreciat, dar în același timp avem oameni bătrâni și singuri, ai nimănui, care trăiesc zi de zi și noapte de noapte cu frica că se va prăbuși acoperișul peste ei.

Această căsuță de aproximativ 20 mp se află in centru, in apropiere de BCR, pe partea dreaptă la intrarea în cartierul Anghel Saligny și aparține unei doamne în vârstă de aproximativ optzeci de ani, care își trăiește fiecare zi a bătrâneții cu frica că se va prăbuși acoperișul casei peste ea.

Dacă aveți vreo idee prin care am putea să o ajutăm, dacă aveți posibilitatea de a discuta cu membrii ai comunității noastre care au posibilități financiare, ori dacă ar putea primi sprijin chiar de la primărie, cred că ar însemna enorm pentru ea, dar și pentru întreaga noastră comunitate.

Sincer, dacă acel acoperiș se va prăbuși, iar bătrânica va păți ceva, ne va mânca rușinea pe toți pentru nivelul ignoranței și lipsa de empatie la care am ajuns. Dacă vrem să trăim în prezența lui Dumnezeu, e necesar să învățăm ce înseamnă susținerea reciprocă și a celor singuri și lipsiți de ajutor.

Sper ca acest mesaj să ajungă la cei care pot da o mână de ajutor și pot să mângâie bătrânețea unui suflet ce trăiește singur, înconjurată de câteva pisici, în mijlocul comunității albaiuliene”, este mesajul albaiulianului pentru semenii săi.

UPDATE: „Dragi prieteni,

Astazi am fost cu proprietara locuintei, doamna Elena Cosma (in varsta de 81 ani), la banca pentru a primi contul IBAN pe numele dansei, iar cei care vor sa sprijine cu donatii pentru a cumpara materialele, pot sa doneze in contul:

Cont IBAN deschis la BCR Alba Iulia

RO37RNCB0003152385060001

Cosma Elena

– detalii: pentru materiale acoperis.

Sper sa reusim achizitionarea materialelor, iar cei care vor sa sprijine acest demers pentru demolare acoperis vechi si reconstructie, sa tina legatura cu noi la telefon 0726015557, pentru a stabili impreuna cum continuam”, a mai transmis inițiatorul apelului umanitar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea