Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: antrenamentul oficial al „tricolorilor” înainte de debutul la Euro 2016 | România – Franța, „un meci special”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stanciu Euro 2016 Romania 27La ultimul turneu final la care a particpat, în 2008, România a remizat cu Franța 9 iunie, la Zurich. Acum, după 8 ani, urmează o nouă confruntare cu reprezentativa „cocoșului galic”, mâine, tot la un campionat european, dar va fi o confruntare cu alte conotații, pe „Stade de France”, Franța – România întrucât deschide regalul fotbalistic al verii, Euro 2016.

La conferința de presă premergătoare antrenamentului oficial de pe arena din Saint Denis, „tricolorii” au recunoscut importanța jocului inaugural, faptul că oponenții pleacă cu prima șansă, promițând însă că vor face totul pentru a realiza un rezultat pozitiv. „Franta joacă în  fata propriilor suporteri și este una din favoritele turneului. E clar că va fi o presiune mare și pentru băietii noștri, din acest punct de vedere„, a admis Anghel Iordănescu. „Ne dorim să începem bine acest turneu european. Jocul cu Franța este meciul carierei noastre„, a spus apărătorul Vlad Chiricheș. „Fiind partida de deschidere, duelul cu Franța este unul special, dar este la fel de important precum celelalte două din grupă„, a afirmat portarul Ciprian Tătărușanu.

*Antrenament cu zâmbetul pe buze…

La ședința de pregătire, ultima înaintea startului la Euro au participat toți cei 23 de jucători, antrenamentul fiind unul ușor, de întreținere, abordat de fotbaliști în multe momente cu zâmbetul pe buze. În cele 15 minute cât a fost deschis reprezentanților presei, firesc, l-am  căutat cu privirea pe Nicușor Stanciu, care mâine va debuta în mod oficial pentru România, din postura „decarului”.

Puzderie de jurnaliști (peste 200) au asistat la antrenamentul României, interesul fiind unul major în jurul jocului de debut la Euro

S-a văzut și bună dispoziție între elevii lui Tata Puiu, dar și multă concentrare… Mâine e adevărata bătălie!

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=2260]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea