// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

FOTO/ Antonia Tufănescu și Cătălin Căliman câștigătorii trofeelor de Miss și Mister la ”Balul Îndrăgostiților 2019” din Cugir

Peste 300 de participanți au dorit să fie prezenți vineri seara la ,,Balul Îndrăgostiților”, eveniment organizat la Centrul Cultural din Cugir, cu ocazia ,,Dragobetelui”, de către Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu” și liceul Teoretic ,,David Prodan” din Cugir.

Organizat pentru al doilea an consecutiv de către consiliile elevilor din cadrul celor două instituții locale de învățământ, balul s-a dovedit deosebit de atractiv cu un program spectaculos, plin de farmec și umor.

Într-un decor ales anume pentru astfel de ocazii, patru cupluri Disney s-au întrecut în cel mai frumos Musical film, iar miza a fost câștigarea titlului de cel mai romantic cuplu Disney. Spectatorii au avut prilejul să urmăreac și aplaude la scenă deschisă mai multe momente de dans, muzică și concursuri, care mai de care, mai atractive.

Un rol important în derularea spectacolului l-au jucat prezentatorii balului, elevii Valentin Lăncrănjan și Roxana Matei. Cele patru perechi care s-au luptat pentru titlul de Miss și Mister ai balului, au fost: Giulia Loga și Adrian Nanu, Antonia Tufănescu și Cătălin Căliman, Raluca Anghel cu Bogdan Duca și Mălina Popescu cu Matteo Borza.

Juriul, format din: Diane Dobrean, Maria Dodoc, Mirabela Herlea, Diana Roșu, Serafina Oargă Vlad Corpodean și Diana Drogoțel, i-a declarat câștigători ai titlului de Miss și Mister ,,Balul Îndrăgostiților” pe Antonia Tufănescu (cl a X-a A Matematică – Informatică) – Liceul Teoretic ,,David Prodan și Cătăliin Căliman ( clasa a X-a Economic) – Colegiul Tehnic ,,Ion D. Lăzărescu.

Text: Constantin PREDESCU. Foto: Tudor ȚIGĂNILĂ

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419