FOTO: Andrei Vaștag, încă un transfer spectaculos la Metalurgistul Cugir! Fotbalist prezent la Campionatul European, sub comanda lui Călin Moldovan

Metalurgistul Cugir mai dă o lovitură spectaculoasă pe piața transferurilor estivale, înregimentându-l pe mijlocașul Andrei Vaștag (24 de ani), ultima dată la CSM Școlar Reșița, Fiul reputatului pugilist Feri Vaștag are o carte de vizită impresionantă, fiind prezent în lotul României la Campionatul European Under 17, din Serbia, în 2011, alături de conjudețenii F. Himchinschi, Schuller sau I. Neag

Andrei Vaștag este a doua achiziție a grupării de sub Drăgana în pauza competițională, după fundașul I. Tătaru (CNS Cetate Deva), acesta semnând un contract valabil un sezon, cu posiblitatea prelungirii pe încă un an în cazul accederii în Liga a 2-a.

CVaștag a jucat peste 20 de partide în Liga 1, a trecut pe la Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța și Dinamo, a jucat și în Austria la Wurlma (2015-2016), fiind component al loturilor naționale Under 19 și Under 21 (17 partide în „tricolor”, mai evoluând la Corona Brașov și CNS Cetate Deva (2016-2017).

sursa foto: Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

3 Comentarii

Unirea 23 iunie 2018 at 12:47

Alooo,Unirea Alba Iulia,cand realizam si noi primele transferuri,sau vrem sa ne facem de ras,si sa luam anul acesta 7 de la Cugir.
Cu lotul actual daca suntem in primele 10 e lucru mare.Va rog din tot sufletul sa aduceti niste baieti cu experienta care sa merite sa imbrace tricoul Unirii in anul centenarului.

Dn 24 iunie 2018 at 0:00

Cine dracu mai vine la Unirea când lui De Marco i-au dat 800 de lei în patru luni și el a cheltuit pe chirie, mâncare peste 2000 de euro.Un conducător neserios, o echipa…..

Xnxx 23 iunie 2018 at 17:14

Stai linistit ca unirea e pe duca…nu baga nimeni bani acolo..au trait doar din aia 2 la suta bagati de sponsori si cu banii pe stanciu…se fac 100 de ani de la unirea tarii ..anu asta trebuia sa adune tot ce i mai bun din judet sa puna presiune pe adversari si pe federatie si sa promoveze. Conducatorii orasului nu inteleg ca fotbalul cu o echipa in prima liga e un ambasador extraordinar a orasului…si nu doar fotbalul..ci sportul in general.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...