Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Alina Bianca Tănasie, tânăra ucisă la Alba Iulia, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alina Bianca Tănasie, în vârstă de 24 de ani, este victima tragicului eveniment produs în noaptea de marți spre miercuri în Alba Iulia. Aceasta a fost ucisă cu bestialitate iar în momentul în care a fost găsită de un prieten, prăbușită pe podeaua dormitorului, avea pe corp mai multe lovituri de cuțit.

10628713_379080765596446_12440527566018922_oEchipajul de criminaliști s-a prezentat de urgență, miercuri, la blocul M3 din Cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia după ce polițiștii au fost anunțați, prin numărul de urgență 112, că într-un apartament de la etajul 4 al imobilului a fost găsită o tânără decedată.

La fața locului au demarat cercetările, s-au prelevat probe și au fost intervievați vecinii. Audierile au continuat la sediul IPJ Alba unde a fost condus tânărul care a descoperit cadavrul fetei și câțiva vecini, care au fost invitați pentru a oferi detalii în cazul în care au sesizat situații sau evenimente neobișnuite petrecute în imobil.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Stelian Cioca, victima prezenta mai multe leziuni de înjunghiere în zona cervicală. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs moartea tinerei.

Din detaliile prezentate de Alina pe un site de socializare, se pare că s-a născut în Drobeta Turnu Severin, iar la Alba Iulia a venit din Arad, unde a locuit mai mult timp.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Crimă la Alba Iulia: O tânără a fost ucisă cu lovituri de cuțit

[nggallery id=1584]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea