Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO| Albaiulianca Sorina Brumariu, de la top model la make-up artistul vedetelor autohtone

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce s-a făcut cunoscută prin apariţia în mai multe tabloide, albaiulianca Sorina Brumariu şi-a descoperit o nouă pasiune care în scurt timp a devenit jobul personal. Frumoasa albaiuliancă a conturat frumuseţea celebrei prezentatoare Simona Pătruleasa şi s-a descurcat foarte bine, după cum putem vedea în pozele postate pe site-ul de socializare Facebook. De altfel, la sfârşitul lunii iulie, Sorina a filmat inopinat alături de formaţia Deepcentral, videoclipul „Sus până la cer”, după ce a fost make-up artistul formaţiei şi al dansatoarelor.

Frumoasa prezentatoare TV, Simona Pătruleasa a început să lucreze la Realitatea TV, însă a primit o ofertă mai bună de la Antena 1, post de televiziune la care a cunoscut consacrarea, intrând seară de seară în casele oamenilor, fiind îndrăgită mai ales de iubitorii sportului. Prezentatoarea TV a lăsat ca frumuseţea să-i fie modelată de Sorina, chiar înainte să apară în paginile revistei ProTV Magazin.

Pasiunea pentru conturarea frumuseţii şi-a descoperit-o în urmă cu 5 ani când a şi făcut un curs de pregătire în Cluj-Napoca, iar apoi s-a specializat la Academia de Make-up din Londra. Rămâne de văzut ce vedete din show-biz vor mai ajunge în „mâinile” frumoasei albaiulience.

Sursa foto: Facebook.com

[nggallery id=120]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

11-12 iunie| Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, la Alba Iulia. Invitați speciali, Olivia Addams și Gabriel Dorobanțu. Programul evenimentului Pe 11-12 mai 2024, are loc, la Alba Iulia, Festivalul Naţional – Concurs de muzică pop pentru tineri și studenți ”Voices”, ediția a XII-a Casa de Cultură a Studenţilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea