// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO / Albaiulianca Ioana Șuteu, propune – Top cea mai actuală ținută de Crăciun și Revelion, în Anul Centenarului

Întotdeauna, sărbătorile de final de an sunt celebrate prin petreceri în familie sau între prieteni, unde ţinuta elegantă are un rol deosebit de important.

În acest sezon, tendinţele în materie de rochii pentru petrecerile de iarnă sunt date de paiete cât mai colorate în combinaţii extravagante, catifea şi dantelă, potrivite atât pentru petrecerea de Crăciun, cât şi pentru Revelion.

Designerul albaiulian, Ioana Șuteu, ne propune, în anul Centenarului, ținutele ideale pentru petrecerile de sărbători.

Rochia din catifea – Catifeaua este materialul vedetă al sezonului rece, iar când ne gândim la sărbătorile de iarnă, sigur ne ducem cu gândul la o rochie din catifea roșie.

Sugestia Ioanei este să optăm pentru o variantă simplă, la care se adaugă niște accesorii care să iasă în evidență. Fiind și anul Centenarului ideal sunt accesoriile formate din culorile tricolorului – cercei voluminoși combinați cu brățări late – handmade!

Pentru seara de Revelion, propunerea Ioanei are la bază o combinație între trei cupluri – pentru a putea realiza o compoziție perfectă a culorilor!

Doamnele, purtând fiecare la alegere una din culorile tricolorului, iar domnii purtând costum negru impecabil asortat cu cămașă albă și cravată în culoarea rochiei partenerei! Cravate crochet handmade! Așa cele trei cupluri pot forma o compoziție perfectă dedicată acestui an important, Anul Centenarului!

Roșu – Culoare a extremelor, roșul tinde să aibă aceleași semnificații în toate culturile și tradițiile lumii. Potrivit psihologilor, culoarea roșie incită și stârnește pasiuni, emoții puternice, atât pozitive, cât și negative. Este culoarea lui Cupidon și a diavolului, a dragostei pătimașe și a războiului, a seducției și violenței, a sângelui și a focului.

Galben – Culoarea galben este cea mai caldă, cea mai expansivă și poate cea mai insuflețită culoare. Galbenul este intens, amplu și orbitor ca un șuvoi de metal topit. Fiind greu de stins, el se revarsă mereu. Galbenul reprezintă razele soarelui ce străbat azurul ceresc având puterea divinităților din lumea cealaltă.

Albastru – Semnificația culorii albastre este asociată cu calmul, serenitatea și spiritualitatea. Simbolismul culorilor este însă contradictoriu, așa că albastrul poate reflecta uneori tristețe și singurătate.

Potrivit studiilor științifice, albastrul este culoarea preferată a majorității oamenilor, în special a bărbaților întrucât nuanțele întunecate ale acestuia sunt considerate extrem de masculine și conectate cu semnificații precum succesul, autoritatea și afacerile.

Pentru doamnele care nu doresc neapărat o rochie pentru petrecerile sezonului, designerii aduc veşti bune: salopetele vaporoase sunt în tendinţe.

Oriunde petreci Crăciunul sau Revelionul, încearcă să găsești acea ținută care ți se potrivește, integrând un element care este în trend, pentru a obține cele mai bune combinații.

Reamintim că designerul albaiulian Ioana Șuteu a participat, în luna aprilie a acestui an, la cel mai mare festival de modă din lume – World Fashion Festival Awards, care a reunit cunoscute vedete internaționale din lumea modei. Din țara noastră a fost singurul designer invitat la acest important eveniment, fiind dorită pentru a prezenta minunata colecție de rochii realizate din pene de păun.

Ea a obținut Marele Premiu al festivalului, primind o diplomă pentru cele două colecții, considerate de juriu ca fiind cele mai bune colecții prezentate pe scena evenimentului.

Foto: Fashion Crochet IOANA SUTEU