Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Albaiulianca Cristina Bica, designer-ul român care s-a făcut remarcată la Festivalul de la Veneția, lansează colecția de rochii-unicat a primăverii-SUNRISE GARDEN 2019

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianca Cristina Bica, designer-ul român care s-a făcut remarcată la Festivalul de la Veneția, lansează colecția de rochii-unicat a primăverii-SUNRISE GARDEN 2019.

Cristina Bica din Alba Iulia, un designer român care s-a făcut remarcată grație ținutelor create cu ocazia celebrului Festival de la Veneția de anul trecut, și-a lansat recent o nouă colecție de rochii de seara. Intitulată SUNRISE GARDEN 2019 și reunind peste 30 de rochii-unicat, colecția atrage privirile prin culorile vii și neconvenționale, calitatea materialelor folosite, atenție la detalii și vivacitate. Voaluri, dantele fine, flori și cristale Swarowski aplicate manual, broderii migăloase sunt doar câteva elemente definitorii pentru cea mai spectaculoasă colecție a sezonului primăvară-vară.

”Această colecție este un proiect și un vis mai vechi al meu care iată că într-un final a devenit realitate. Vreau să ofer femeilor ocazia de a se remarca atunci când e vorba despre un eveniment deosebit din viață, atunci când, sincere să fim, toate ne dorim să purtăm o ținută unică, care  ne reprezinta si ne avantajeza in egala masura. Rochia de seară aste articolul vestimentar cu cel mai mare impact asupra felului în care arată și se simte o femeie! Iar experiența dobândită în timp îmi permite să îmbin creativitatea cu trucuri de design și metode de croi care complimentează silueta, ne dau încredere în noi și ne fac să ne simțim ca pe covorul roșu!…”, mărturisește designer-ul Cristina Bica.

Tânăra lucreaă în domeniul creației vestimentare de la începutul facultății și și-a deschis propriul atelier în 2005, construind restul de acolo, pas cu pas.

”Este un domeniu specializat și solicitant, care necesită multă implicare personală, și când e vorba de munca mea am doar două moduri de a face lucrurile: foarte bine sau…deloc. Atunci cand investești pasiune și timp, lucrurile ies bine și toata lumea e mulțumită, și acesta e felul în care îmi place să lucrez. Îmi reiau acum activitatea, după o perioadă dedicată exclusiv fetiței mele, cu forțe proaspete și cu proiecte noi, care sunt deja vizibile și in mediul virtual, în special pe Facebook și Instagram.

Sunt adepta promovării clasice, de la o clientă mulțumită la alta și mă bucur să spun că multe colaborări continuă de peste 10-15 ani! Social media facilitează mult interacțiunea, atât cu clientele fidele cât și cu cele noi, iar prezentarea creațiilor disponibile în Studioul meu prin această vitrină virtuală îmbină în mod fericit utilul cu plăcutul pentru toate doamnele și domnișoarele pasionate de modă”, spune Cistina Bica. 

Colecția integrală poate fi admirată pe pagina de Facebook Cristina Bica Couture (https://www.facebook.com/cristinabica26/), unde puteți afla detaliile privind fiecare rochie în parte. În curând desingner-ul va deschide și un salon de prezentare unde vor putea fi probate și achiziționate creațiile sale.

[nggallery id=6992]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea