Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Alba Iulia se pregăteşte de primăvară! Încă 120 de arbori vor contribui la oxigenarea municipiului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

arbori Alba Iulia04Un număr de 120 de arbori, panseluţe, trandafiri şi alte flori de primăvară vor fi plantate în municipiul Alba Iulia, în următoarele zile. Administraţia locală continuă acţiunea de înverzire şi înfrumuseţare a oraşului demarată în urmă cu doi ani de zile, prin plantarea arborilor în zonele din centru, cetate şi la periferie.

120 de arbori din speciile tei, acer platani, taxus bucata, acer globosum sau imperus orizontal vor contribui la oxigenarea municipiului. Conform reprezentanţilor primăriei, copacii vor fi plantaţi în Piaţa I.C. Brătianu, în faţa Curţii de Apel Alba, pe strada Nicolae Bălcescu, în parcul Ion Luca Caragiale, în Piaţa Iuliu Maniu, pe Bulevardul Încoronării şi la giratoriul de la ieşirea spre Teiuş.

Totodată oraşul va fi înfrumuseţat cu flori de primăvară, trandafiri şi panseluţe, care nu au mai crescut în această primăvară din cauza sării şi a materialelor antiderapante, aruncate în sezonul rece, sau care au fost furate.

[nggallery id=1268]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea