Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ALBA IULIA: O femeie, pasageră a unui microbuz, a fost rănită după o manevră de frânare a șoferului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident microbuz01O femeie aflată într-un microbuz a fost rănită joi, în jurul orei 16.20, după o manevră de frânare a șoferului care a evitat un accident rutier în timp ce se deplasa pe Bulevardul Revoluției 1918 din Alba Iulia, zona pieței agroalimentare.

Potrivit IPJ Alba, șoferul unui autoturism marca Ford nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, iar șoferul microbuzului a frânat brusc pentru a evita o eventuală coliziune.

Femeia rănită are peste 50 de ani și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale. Ea a fost rănită ușor.

Traficul a fost temporar restricționat pe o bandă de circulație.

UPDATE IPJ Alba: Joi, la orele 16.00, S.A.E., o tânără în vârstă de 28 de ani din comuna Sohodol, judeţul Alba, în timp ce conduce un autoturism pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, în apropiere de Piaţa Cetate, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea de pe o bandă de circulaţie pe alta, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autobuz al societăţii de transport public din Alba Iulia, care circula în aceeaşi direcţie.

În momentul coliziunii dintre cele două autovehicule, o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Cricău, pasageră în autobuz, s-a dezechilibrat şi a căzut, suferind leziuni corporale uşoare.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=38]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea