// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO / Aiudenul Levente Ioan Polgar, invitat la ”Ştafeta Veteranilor”, organizată cu ocazia Zilei Armatei României. El va fi cel care va preda ștafeta în Anul Centenar

Ultramaratonistul aiudean Levente Ioan Polgar a acceptat invitația de a participa și anul acesta la competiția ”Ștafeta Veteranilor”, organizată cu ocazia Zilei Armatei Române. Levi, este singurul alergător din județ care a fost invitat, de două ori consecutiv, la această competiție.

”Voi încheia și anul acesta ștafeta, 108 km, la Carei. Voi trece linia albastră și voi preda ștafeta unui oficial. Ștafeta este de fapt drapelul României pe care se semnează toți care au purtat pe traseul respectiv, albastru un drapel, roșu altul, galben altul”, a declarat Levi. ”Acestă invitație este mai mult decât o invitație, este o chemare alături de eroi, să îi cinstim prin prezență și respect”.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 8-25 octombrie 2018.

Sunt 100 de trasee. Traseele sunt grupate pe trei direcții, pornind din Oltenia, București și Dobrogea, către Carei. Alergătorii însoțiți de bicicliști pleacă din Tulcea, Giurgiu şi Timișoara, și se întâlnesc pe 25 octombrie la Carei.

Participanţii la acest eveniment se vor opri pe traseu, la monumente închinate Eroilor Neamului, pentru a-şi arăta respectul faţă de eroismul şi jertfa acestora. „Ştafeta Veteranilor” este o activitate cu participanţi voluntari din întregul spectru al societăţii noastre. Sistemul naţional de apărare, asociaţii nonguvernamentale, militari, sportivi civili precum şi alte categorii care îşi aduc un aport substanţial la desfăşurarea activităţii naţionale. Este un eveniment comun civil şi militar, bazat pe ştafetă la care participă peste 200 de maratonişti şi biciclişti, care parcurg peste 3.300 km, având ca scop să promoveze valorile naţionale şi respectul faţă de veteranii şi eroii României din toate războaiele.

Invictus, România! Sacrifiul înseamnă Respect!

Facebook