Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Aiudeni în elită: Andrei Cordea, gol după 4 luni pentru FCSB! Raul Șteau, titular la  UTA în nebunia din Trivale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapa recentă de pe prima scenă a fost prolifică pentru jucătorii din Alba, doi dintre ei trecându-și numele pe lista marcatorilor: albaiulianul Gheorghe Grozav, reușită decisivă pentru Petrolul Ploiești (vârful “lupilor galbeni” este golgheterul nou-promovatei cu 10 reușite și cel mai bun marcator dintre fotbaliștii din județ), respectiv aiudeanul Andrei Cordea.

Singurul fotbalist din Alba prezent în play-off, a marcat al 3-lea gol al FCSB-ului în disputa cu Sepsi Sf. Gheorghe (3-1), la două minute după ce a fost introdus în teren (a intrat în minutul 78). Cordea a pierdut lupta pentru titularizare la FCSB (34 de jocuri, 7 goluri și 3 pase decisive) și s-a transformat într-o simplă rezervă a “roș-albaștrilor”, fiind al 5-lea meci la rând pe bancă și a ajuns la al 8-lea meci în care nu a evoluat mai mult de o repriză! Ultima sa reușită s-a produs în urmă cu 14 meciuri și aproape 4 luni (29 ianuarie, FCSB – Farul 2-3).

*Nebunie pentru Raul Șteau

Nebunie de meci în “Trivale” între codașele FC Argeș și UTA Arad, scor 2-2 (0-2), cu 3 penalty-uri acordate pentru gazde, unul ratat. Conduși până în minutul 80, argeșenii au egalat din punctul cu var în minutul 90+14, iar Mircea Rednic a vrut să retragă echipa de pe teren, nemulțumit de arbitraj! Lupta rămâne strânsă pentru evitarea retrogradării, cu UTA pe loc de baraj (13, 22 de puncte) și FC Argeș pe poziție retrogradabilă (15, cu un punct mai puțin). “Bătrâna Doamnă” l-a avut în formula de start pe aiudeanul Raul Șteau (în premieră titular în acest an; strânsese doar 46 de minute în 2023, în 7 confruntări), care a evoluat 71 de minute (19 apariții).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Foto: FCSB și UTA Arad (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea