Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia promovează fotbalul! *Amical cu elevii Şcolii „Ion Agârbiceanu” Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - Scoala Ion Agarbiceanu24AFC Unirea 1924 Alba Iulia începe de jos şi după înscrierea în Liga a 5-a, oficialii echipei caută să-şi apropie fanii din Cetatea Marii Uniri. Şcoala generală Ion Agârbiceanu din Alba Iulia  (Şcoala generală 6 din Cetate) a fost prima locaţie aleasă de „alb-negri” în ideea promovării fotbalului şi atragerii de suporteri. Opţiunea pentru respectiva instituţie nu a fost deloc întâmplătoare, aici învăţând anii trecuţi internaţionalul albaiulian Gicu Grozav (Terek Groznîi).

*Şi fetele ştiu fotbal

Meciul demonstrativ susţinut astăzi pe terenul sintetic a strâns o sumedenie de suporteri, fanii încurajând pe rând cele două combatante, într-o partidă spectacol, în care scorul nu a interesat pe nimeni, preocuparea primordială fiind aceea de a oferi o reprezentanţă reuşită, care să însemne plăcerea de a juca. Lovitura de începere a fost dată, în mod simbolic de directorul Nicolae Andron şi el dascăl al celebrului unirist Gicu Grozav. „Seniorii” de la Unirea nu au turat motoarele, menajându-i pe puşti şi preferând să-şi lase oponenţi să se se bucure de mirajul celui mai popular sport. Pentru conformitate, vă prezentăm şi garniturile aliniate într-o partidă condusă elegant de Vasile Costin: *Şcoala „Ion Agârbiceanu”: Alex Sfabo, M. Dăscălescu jr, Asavei, Alin Bogdan, Bogdan Rus, Eric Szabo, Alex Mihălţan, Daniel Popa, Petre Stan şi… Andreea Olariu, o reprezentantă a sexului frumos, cu nimic mai prejos, ba dimpotriva, decât ceilalţi combatanţi, în privinţa etalării calităţilor fotbalistice; *Unirea Alba Iulia: Baba, A. Ianc, Matei, Culda, Schiau, Ioani, Lăsconi, Joldeş, Al. Popa şi M. Dăscălescu jr.

*Dăscălescu versus Dăscălescu jr!Unirea Alba Iulia - Scoala Ion Agarbiceanu19

Trecând peste atmosfera de sărbătoare ce a însoţit acest atractiv joc de verificare ce a opus echipa Şcolii „Ion Agârbiceanu” şi noua echipă ce reprezintă municipiul reşedinţă de judeţ rămâne certitudinea permanentizării unor asemenea iniţiative. „Nu întâmplător am început periplul nostru prin Alba Iulia la Şcoala „Ion Agârbiceanu” şi ne bucură ceea ce s-a întâmplat aici. Elevii s-au simţit extraordinar, rezultând un moment deosebit. Cu siguranţă, în măsura în care timpul ne-o va permite, o să încercăm să organizăm asemenea meciuri la toate şcolile albaiuliene pentru a atrage tinerii spre fotbal şi Unirea Alba Iulia„, a precizat Mihai Dăscălescu, care în anumite momente l-a avut adversar tocmai pe fiul său. Oficialul unirist le-a oferit partenerilor o minge cu autografe şi însemnul „AFC Unirea 1924”, parcă într-o predare de ştafetă.

[nggallery id=2422]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea