Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – CIL Blaj 3-0 (2-0) | Şurianu Sebeş – victorie mare la Pianu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - CIL Blaj 43AFC Unirea Alba Iulia a câştigat în etapa a 21-a a Ligii a IV-a pe teren propriu, cu CIL Blaj, scor 3-0 (2-0), „alb-negrii” obţinând prima victorie din retur pe teren propriu. Golurile echipei din Cetatea Marii Uniri au fost marcate de Lăsconi (15), Joldeş (42), Dup (59).

Blăjenii au început mai bine, au ratat câteva ocazii, însă s-au stins după ce Lăsconi a deschis scorul (a treia reuşită a atacantului albaiulian, după dubla din Cupa României cu Rapid Teiuş).

Amfitrionii s-au descătuşat şi au mai înscris în două rânduri, realizând un succes fără echivoc, conturat în primul mitan, în actul secund ratările abundând la buturile lui Tulbure. În distribuţia gazdelor au debutat tinerii Maniu şi Ispas.

*La Pianu, Şurianu Sebeş a făcut un mare pas spre promovare, victorie cu 4-2!

Meci încărcat de miză la Pianu, în distributia gazdelor făcându-şi debutul atacantul ex-unirist Tibor Moldovan. Şurianu s-a impus cu scorul de 4-2 (2-1), iar echipa lui Mihai Manea a depăşit un obstacol considerat dificil în condiţiile în care oponenţii au dat nu demult lovitura la Sântimbru. Scorul a fost deschis de P. Muntean (6, din penalty), amfitrionii egalând prin Bocşa (31). A ieşit apoi la rampă Coltor cu o dublă (40, 55), iar celălalt aiudean Val. Drăgan (70) a dus scorul la proporţii neaşteptate. I. Băculeţ (80) a închis tabela dintr-o altă lovitură de pedeapsă, echipa din Sebeş câştigând o partidă extrem de importantă în configuraţia luptei la vârf. În primul mitan, Cl. Furdui (ASC Pianu) a fost trimis în tribune pentru proteste.

*În celălalt meci: Gaz Metan Valea Lungă – Dalia Sport Daia Română 1-1 (0-1): Vekony (82)/ respectiv Contor (9).

 

[nggallery id=1913]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, jucătorii din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Juncan, Oniche și Cioară (Industria Galda), Cl. Marcu și Bistraie, sunt cei 5 jucători din Alba convocați la selecționata de fotbal amator a României Fundașul Alexandru Juncan (29 de ani), mijlocașul Bogdan Oniche (29 de ani), atacantul Alexandru Cioară (29 de ani), toți de la Industria Galda de Jos, plus portarul Sergiu Bistraie (20 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea