Rămâi conectat

Sport

FOTO: AFC Unirea 1924 Alba Iulia – Centrul de Excelenţă Timişoara 3-2 (1-0), în Liga Elitelor Under 17 | Victorie mare a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia - Timisoara Liga Elitelor 54În etapa a 19-a a Ligii Elitelor Under 17, pe „Cetate”, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a întâlnit Centrul de Excelenţă Timişoara, meciul încheindu-se cu scorul de 3-2 (1-0), după ce la un moment dat „alb-negrii” au condus cu 3-0! Succes extrem de important al uniriștilor, împotriva unei echipe ce are cu totul alt statut financiar și organizatoric, parte din proiectul FRF pentru revigorarea fotbalului românesc.

*Ambiția lui Vasile Ursu!

A fost ambiția mea să câștig împotriva Centrului de Excelență, ce adună jucători din toată țara. Sunt mândru de băieții mei, care au dovedit valoare, deși noi suntem o echipă mică, cu arie redusă de selecție și multe multe probleme financiare„, a menționat antrenorul Vasile Ursu, care și-a luat astfel revanșa după eșecul drastic din tur, 1-6, când a avut doi eliminați.

*Andrei David – dublă!

Atacantul Andrei David, care evoluează și în echipa de Liga a IV-a a Unirii Alba Iulia a deschis scorul în minutul 24, după o eroare a portarului Barbu, blocând degajarea acestuia. Surpriza s-a conturat după pauză, în minutul 45, când Voinea a majorat scorul, marcând pentru 2-0. Același Andrei David a ieșit la rampă în minutul 60, când și-a trecut în cont dubla, cu o finalizare din apropiere.

*Vizitatorii s-au trezit la final

Admonestați de pe bancă, vizitatorii s-au trezit din dușul rece și au punctat în două rânduri prin Țiereanu (70) și Șimăndan (78), ratând chiar o ocazie de egalare. A fost însă o revenire târzie, care nu a adus decât puțin dramatism în final!

*Pușcaș și Manolache, pe „Cetate”

Marcel Pușcaș – manager de dezvoltare regională al FRF și Gabriel Manolache – selecționer al echipei României Under 16, alături Alin Hancăș – reprezentant zonal FRF au fost prezenți pe „Cetate” pentru a urmări jucători de perspectivă din cele două echipe.

Au evoluat echipele: *AFC Unirea 1924 Alba Iulia: M. Lazăr – G. Stan, D. Hulea, Lupea, Duma, Palfi, Cordoș,Davidaș,  Voinea, Negrea, An. David, au mai intrat Oprean, Zsigmond; rezerve Petric, Văsuț, Bota, Marc, Almășan. Antrenor Vasile Ursu.

*Centrul de Excelență: Barbu – Jurj, Țiereanu, Giosu, R. Popa, Casian, Ad. Lazăr, Chera, Onișa, Trip, Coroiu; au mai intrat Talpoș, Șimăndan, Deta, Stoianovici; rezerve Pădure. Antrenor Adrian Văsâi.

[nggallery id=1867]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea