Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: ACS Karate Forever Alba Iulia – medalii la Cupa Orașului Simeria

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șase medalii, dintre care 3 de aur, au cucerit reprezentanții ACS Karate Forever Alba Iulia la Cupa Orașului Simeria. La concursul ce face parte din calendarul Federației Române de Arte Marțiale, departamentul IKU, au participat peste 250 de concurenți din țară la probele kata individual, kumite individual, kata echipe și kumite echipe.

Dar iată rezultatele sportivilor albaiulieni, pregătiți de Shihan Simion Băluță (7 dan) și sensei Alina Băluță (3 dan): *Eva Baciu – locul doi la kata și locul întâi la kumite; *Edward Minea – locul întâi la kata și locul 3 la kata; *Mădălina Miclea – locul întâi la kata; *Jessica Țîr – locul 3 la kata.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Următorul eveniment de profil va fi în 9 aprilie, în Sala de Sport a Colegiului “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, ediția a 4-a a Cupei Alba Carolina (pe timpul pandemiei s-a desfășurat online), organizat de ACS Karate Forever, unde vor fi aproximativ 300 de sportivi, ce se vor întrece la 3 probe, kata, kumite și kata echipe.

După această competiție de suflet urmează Campionatul Național FRAM-IKU +12 ani, la Arad, în 21 mai, și apoi, tot la Alba Iulia, Campionatul Național de copii FRAM-IKU – 12 ani, în 6 iunie”, a transmis Alina Băluță, președintele ACS Karate Forever Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea