Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO. ACCIDENT teribil pe DJ 142B: Nouă turişti străini au fost răniţi, după ce s-au răsturnat cu căruţa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT teribil pe DJ 142B: Nouă turişti străini au fost răniţi, după ce s-au răsturnat cu căruţa

Nouă turişti străini au fost răniţi, vineri, după ce căruţa în care se aflau s-a răsturnat pe DJ 142B, în localitatea Boian, judeţul Sibiu. Cinci femei au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Mediaş.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Sibiu, incidentul a fost loc pe DJ 142B, în localitatea Boian, judeţul Sibiu. Potrivit primelor informaţii, caii s-ar fi speriat de un pieton, au pornit la galop, iar căruţaşul nu i-a mai putut controla, atelajul răsturnându-se.

La faţa locului au intervenit patru echipaje SMURD şi trei echipaje de pompieri, precum şi autospeciala de salvare victime multiple. Reprezentanţii ISU Sibiu transmit că nouă dintre turişti au fost răniţi, dintre care patru prezintă diferite contuzii şi escoriaţii, doi au traumatism cranio-cerebral şi trei prezintă fracturi ale membrelor superioare.

Cinci victime, toate femei, au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe din Mediaş. Potrivit poliţiştilor, traficul pe DJ 142B este îngreunat.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea