Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT rutier pe DN1, la Hula Bradului. O femeie din Alba, rănită în urma coliziunii dintre două mașini

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc pe DN 1, la Hula Bradului. Evenimentul rutier a avut loc din cauza vitezei neadaptate. O femeie din Alba a fost rănită și a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Sibiu.

Potrivit polițiștilor, de vină este un șofer din București care a pierdut controlul direcției de mers. „Un bărbat în vârstă de 44 de ani, București, în timp ce conducea autoturismul spre Brașov, pierde controlul direcției de deplasare, lovește glisiera din dreapta și este proiectat pe sensul opus unde intră în coliziune cu un alt turism condus regulamentar spre Sibiu de către un șofer în vârstă de 40 de ani, din Alba”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma impactului, pasagera din autoturismul lovit, în vârstă de 47 de ani, din Alba, este rănita, dar conștientă. „ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare, pe DN1, km 291, Hula Bradului, pentru acordarea asistenței medicale unei victime, o femeie 47 de ani, rămasă blocata in mașină, în urma unui accident rutier. Femeia, conștientă cu dureri abdominale a primit îngrijiri medicale și a fost transportată la UPU Sibiu”, spun reprezentanții ISU Sibiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea