Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ Accident rutier la Oiejdea – Circulație îngreunată de un TIR care a ajuns în șanț, blocând și carosabilul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația pe DN1 în zona localității Oiejdea, județul Alba, a fost dată peste cap luni după-masa, în jurul orei 17.40, de un accident rutier în care a fost implicat un TIR.

Cel mai probabil șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns cu autovehiculul în șanțul de pe partea opusă de mers, blocând o mare parte din carosabil.

Ca de obicei, în astfel de situații, pe ambele sensuri s-au format cozi pe distanțe lungi, iar nervii șoferilor au fost puși ”la încercare”.

Potrivit participanților la trafic, s-a circulat cu dificultate, alternativ, pe o singură bandă până în jurul orei 19.00, când a fost eliberat și sensul de mers blocat.

[nggallery id=4515]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea