Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT rutier la intrare în Sibiu produs de un șofer beat. O femeie însărcinată, din Alba, în comă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier grav s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la intrare în municipiul Sibiu în zona giratoriu de la intersecția cu DN 1 și strada Doamna Stanca din Șelimbăr.

Este vorba de o coliziune între două autoturisme. Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul care a produs accidentul are 34 de ani și este din Sibiu acesta era băut și a avut o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur in aerul expirat. Două tinere, pasagere în autoturismul nevinovat, au fost transportate la spital.

„Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd.

Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj” spun cei de la ISU Sibiu.

Tânăra ce a fost rănită în accidentul petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică la intersecția DN1 cu Doamna Stanca, a fost operată de urgență. Tânăra care a fost rănit în accidentul produs de un șofer beat este în stare gravă, cu multiple leziuni și a fost operată de urgență.

’’Pacienta are traumatism cranio cerebral sever, fracturi costale, ruptură de splină, hemopneumotorax (contuzii pulmonare severe) și traumatism toracică. A fost operată de urgență. Actulmente este internată pe terapie intensivă și este intubată’’, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

De asemenea din punct de vedere ginecologic, tânăra va fi reevaluată pentru a se vedea ce opțiuni sunt. Este foarte posibil ca ea să piardă sarcina.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea