Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: ACCIDENT rutier la Daia Română. Un tânăr de 20 de ani din Sebeş a „zburat” cu maşina într-o râpă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident daia romana 007Echipajul de descarcerare de la Garda de pompieri din Sebeș a intervenit duminică după-amiază la un accident rutier produs pe raza localității Daia Română.

Potrivit polițiștilor, un autoturism în care se aflau două persoane s-a răsturnat în afara carosabilului iar una dintre victime a rămas blocată în mașină.

La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe direcția Sebeș – Daia, B.D., de 20 de ani, din Sebeș, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat în afara drumului. În urma impactului șoferul a suferit un politraumatism prin accidentare. A fost transportat la Spitalul din Sebeș și apoi la Spitalul Județean Alba, pentru investigații medicale de specialitate și tratament.

În autoturism se mai afla și D.R.A., de 24 de ani, din Sebeș, care a suferit o contuzie craniană minoră și nu necesitat internare în spital.

În urma testării s-a constatat că șoferul nu a consumat alcool. Cercetările continuă.

FOTO: Alexandra MATEŞ

[nggallery id=1331]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea