Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO. Accident MORTAL pe DN15, duminică seara. Tânăr de 21 de ani, DECEDAT după impactul frontal între o mașină și un autotren

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident de circulație mortal a avut loc duminică seara. în jurul orei 23.00, pe DN15, zona Peris-Petelea, județul Mureș, în care un autotren și un autoturism au intrat în coliziune frontală.

Accidentul s-a produs în jurul orei 22:50, pe varianta Pelis – Petelea, iar din primele informații de la fața locului se pare că autoturismul galben a depășit o coloană scurtă de mașini, viteza aprox. 140/h , a reintrat pe banda sa de mers, după care, fără nicio explicatie a reintrat usor pe sensul opus, intrând frontal într-un TIR! În urma impactului, TIR-ul a “purtat” autoturismul încă aprox. 200 metri, ajungând pe sensul opus al TIR-ului.”

La fața locului s-au deplasat POMPIERII DE LA DESCARCERARE dar și medicii de pe ambulanță, pentru TÂNĂR nu s-a mai putut face nimic.

Circulația în zonă a fost blocată pe ambele sensuri de deplasare.

În urmă cu o săptămână Florin a scris pe instagram o postare care prevestea TRAGEDIA din această seară.

Politistii se află la fața locului pentru a efectua cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Revenim cu detalii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea