Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Accident MORTAL pe DJ 141: Un bărbat de 62 de ani, fără permis de conducere, a DECEDAT, după ce a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident MORTAL a avut loc miercuri dimineața pe DJ 141. Un bărbat de 62 de ani, fără permis de conducere, a DECEDAT, după ce a intrat pe contrasens și a lovit frontal o altă mașină.

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație deosebit de grav, produs pe DJ 141, în afara localității Moșna.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Moșna spre Bârghiș, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Moșna, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus din sens opus de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Agnita.

La fața locului au intervenit și pompierii Detașamentului Mediaș cu un echipaj SMURD, o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj SAJ.

Bărbatul de 62 de ani a rămas încarcerat și era inconștient. Din nefericire bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decedat.

De asemenea, echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 35 de ani, aceasta a fost transportată la CPU Mediaș cu un traumatism toracico-abdominal și multiple escoriații.

Bărbatul decedat nu deținea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Cercetările continuă. Traficul este blocat total.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea