Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident MORTAL la Târgu Mureș, în care două persoane și-au pierdut viața. Acul kilometrajului a rămas blocat la 215 km/h

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Două persoane au murit,  sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier, produs la Târgu Mureş, pe strada Gheorghe Doja, în zona sensului giratoriu de la gara mare, transmite Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Una dintre victime era prinsă sub autoutilitara răsturnată, iar cealaltă era încarcerată în autoturism.

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 40 de ani, ar fi încercat să vireze la stânga de pe strada Gheorghe Doja către strada Gării, timp în care un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, l-a lovit în plin.

Autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, peste şofer, în timp ce autoturismul a ieşit în decor, rupând indicatoare rutiere, un stâlp de beton şi arbuştii ornamentali de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mureș, ”din primele cercetări, cauza principală a producerii accidentului ar fi neacordarea de prioritate de trecere la efectuarea virajului la stânga, iar ca și cauză secundară – viteza excesivă”.

Foto: info trafic 24

[nggallery id=6937]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea