Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: Accident la Alba Iulia, între două limuzine. O mamă cu un copil în cărucior loviți pe trotuar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident rutier Alba Iulia_str Toporasilor (12)Un accident rutier s-a petrecut sâmbătă, în jurul orelor 12.30, la intersecția străzilor Toporașilor și Energiei, din municipiul Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în coliziune au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni și a fost  transportată la spital pentru îngrijiri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

UPDATE: Din declarațiile martorilor, în urma coliziunii, unul dintre autoturisme a ricoșat pe trotuarul de pe marginea carosabilului, unde a lovit o femeie și căruciorul în care plimba un copil.

Deși căruciorul prezintă avarii serioase, se pare că bebelușul a scăpat doar cu câteva zgârieturi. Nu se cunoaște încă starea de sănătate a mamei, ambii fiind transportați la spital pentru îngrirjiri.

Potrivit IPJ Alba, din primele informații, șoferul mașinii marca BMW de culoare neagră circula pe contrasens (n.a. Str. Toporașilor este cu sens unuiv), motiv pentru care a intrat în coliziune cu un BMW-ul de culoare gri -argintiu, care se deplasa regulamentar din direcția  pieței.

Revenim cu detalii

[nggallery id=2600]

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Video | Nicolae Furdui Iancu, o viață închinată cântecului popular, ANIVERSAT la 45 de ani de carieră! Nicolae Furdui Iancu își aniversează 45 de ani de la începutul carierei sale, în seara de Paște, 5 mai, la TVR 1. Cântece, dansuri și multe surprize, atât pentru artist cât și pentru public urmează să fie prezentate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea