Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Accident între Alba Iulia și Drîmbar. Auto izbit de un parapet

Bogdan Presecan

Publicat

în

accident supremia004

Un accident auto a avut loc astăzi, în jurul orelor 12.00, pe DJ 107 C, între Alba Iulia și Drîmbar, în apropierea fabricii “Supremia”.

Șoferul unui autoturism, marca Dacia Logan, înmatriculat în județul Alba, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un parapet de beton de pe marginea drumului, ieșind apoi în afara părții carosabile.

Un echipaj SMURD a intervenit pentru scoaterea bărbatului dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Bărbatul a fost extras, se află în stare de conștiență și a fost transportat la spital pentru îngrijiri.

Cauza producerii accidentului este neatenția și neadaptarea șofatului la condițiile de drum.

 

UPDATE raport IPJ Alba: În data de 9 mai, ora 11,41, pe DJ 107C, pe raza comunei Ciugud,  M.I., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un zid din beton, aflat pe partea stânga a drumului.

În urma accidentului, conducătorul auto a suferit leziuni în zona capului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, pentru îngrijiri medicale.

Datorită rănilor suferite, M.I. nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiindu-i recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate. 

FOTO: Dragoș SUCIU

[nggallery id=1653]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea