Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT în ALBA IULIA: Biciclist acroșat de o mașină în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. A suferit leziuni la cap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un biciclist a fost accidentat sâmbătă, în jurul orei 14.00, de un autoturism condus de o tânără de 20 de ani. Biciclistul a fost surprins și accidentat în timp ce traversa pe trecerea de pietoni de la intersecția străzilor Gheorghe Pop de Băsești și Revoluției din Alba Iulia.

accident Alba Iulia10El a suferit leziuni la cap și a fost transportat de urgență, cu o mașină SMURD, la Spitalul Județean din Alba Iulia. Potrivit primelor informații, biciclistul a fost acroșat pe trecerea de pietoni.

La fața locului a sosit și un echipaj al IPJ Alba care cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Bărbatul accidentat a traversat trecerea de pietoni pe bicicletă, potrivit IPJ Alba.

Tânăra (P.A.M.) conducea un Opel, înmatriculat în Alba.

UPDATE 1: Din primele cercetări IPJ Alba arată că de vină a fost băiatul (V.C.I.) în vârstă de 17 ani, deoarece ar fi trebuit să traverseze trecerea de pietoni pe lângă bicicletă. Amândoi sunt din Alba Iulia.

Băiatul se află sub supraveghere medicală și a fost diagnosticat cu traumatism craniocerebral cu plagă parietală.

UPDATE 2: ”La data de 28 martie a.c., ora 13.52, pe strada Gheorghe Pop de Băseşti din municipiul Alba Iulia, un minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, s-a angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de o tânără în vârstă de 20 de ani, din Alba Iulia. În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare. Atât conducătoarea auto cât şi biciclistul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

[nggallery id=206]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea