Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Absolvenţii Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia şi-au luat rămas bun printr-o petrecere de banchet

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Banchet Scoala Generala Ion Agarbiceanu 0013Ieri seara elevii din clasa a VIII-a şi profesorii Şcolii Generale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia au sărbătorit sfârşitul învăţământului gimnazial al şcolarilor din anul terminal. Petrecerea de banchet a fost sărbătorită la Sala Esensey din Alba Iulia unde elevii au ajuns la ora 18.00 pentru a se distra şi a spune un „bun rămas” profesorilor care i-au îndrumat şi învăţat de la vârste fragede.

Ieri seara tinerii au uitat de greutăţile examenului care se apropie şi au arătat că în ciuda vârstei lor ştiu să se distreze. Profesorii au fost prietenii elevilor alături de care au dansat şi s-au distrat până la miezul nopţii când au plecat cu toţii fericiţi spre case.

Cu această ocazie le dorim tuturor multă baftă la evaluările naţionale şi sperăm să intre la cele mai bune licee din judeţ.

Mai multe poze de la festivitatea de premiere găsiţi aici.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație

Ziarul Unirea

Publicat

în

19 – 25 mai 2024 – Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, la Alba Iulia. PROGRAMUL ediției a XVII-a: Spectacole de teatru, musical-uri, lansări de carte, expoziții și ateliere de creație Teatrul de Păpuși „Prichindel” și Consiliul Județean Alba organizează, în perioada 19 – 25 mai, Festivalul Internațional de Teatru „Povești”, care ajunge anul acesta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea