Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: 5000 de lei strânşi pentru Căminul „Steaua Speranţei” în urma meciului caritabil cu „U” Cluj de la Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copiii de la Căminul „Steaua Speranţei” din Alba Iulia vor primi suma de 5000 de lei strânsă în urma evenimentului caritabil organizat de Asociaţia „Student Sport” în colaborare cu Primăria Municipiului Alba Iulia, prin scoaterea la licitaţie a tricourilor unor echipe din Liga 1, inclusiv ale foştilor unirişti Gicu Grozav şi Nicuşor Stanciu, acţiune în care a fost implicată şi prim-divizionara „U” Cluj. „Cu implicare se pot face lucruri frumoase, utile societăţii. Sunt oameni care merită aprecieri pentru modul cum au înţeles să se alăture acestui demers social. Această acţiune a dovedit că în baza unui parteneriat cu primăria, iniţiative de acest gen dau roade, se finalizează fericit, iar noi le vom susţine în continuare„, a declarat Mircea Hava, primarul muncipiului Alba Iulia

*”Şepcile roşii” cu suflet mare

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Graţie demersurilor lui Ioan Mărginean „Limoniu”, echipa clujeană a susţinut un meci demonstrativ în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, întâlnire cuprinsă în programul dedicat finalei primei ediţii a Campionatului Municipal de Fotbal, eveniment ce a debutat cu o partidă demonstrativă de fotbal feminin (Elis Pavaje – Navobi Alba Iulia).

Conduşi de fosta glorie a „şepcilor roşii” Remus Câmpeanu, antrenorul Gică Barbu alături de V. Niculescu, Ciupe, Bucşă, M. Ene, I. Neag, Oct. Ursu, L. Ciucă, C-tin Niculae nu au făcut acte de caritate pe parchet, câştigând disputele cu echipa sponsorilor (5-3, golurile gazdelor înscrise de juniorul Cătălin Buzdea) şi echipa turneului (2-1). În schimb, clujenii au arătat că au suflet, au donat echipament personalizat şi diverse produse promoţionale, iar la final, „Limoniu” i-a invitat de micuţii defavorizaţi de soartă, pe „Cluj Arena” pentru o întâlnire cu favoriţii în „alb-negru” (albaiulienii au uzitat tricouri în aceleaşi culori, ale unei echipe dispărute… Unirea).

*Sponsori generoşi

Tricourile lui Dănciulescu – Dinamo (Lin & Ema), albaiulianului Gicu Grozav de la echipa României (Florea Grup), Nicuşor Stanciu – Steaua (Elis Pavaje) şi „U” Cluj (Livio Dario) au strâns 4000 de lei, sumă căreia i se mai adaugă încă 1000 de lei din vânzarea de bilete. „Pentru noi, campionii sunt copiii de la Steaua Speranţei, aceşti bani vor fi folosiţi cu preponderenţă de Mircea Ordean, pentru o intervenţie chirurgicală„, a spus Cătălin Costea, reprezentantul organizatorilor, la bătaie fiind pus şi un echipament al baschetbalistei AnneMarie Părău (CSU Alba Iulia)

*Lin & Ema – prima campioană

În finala mică, Elis a învins cu 2-1 Hanul cu Berze, iar în ultimul act, Lin & Ema a demolat Ampoi II cu un succes categoric: 8-0. Au mai fost acordate trofee individuale, pentru Alin Mureşan (Lin & Ema) – cel mai bun portar, Cosmin Nicoară (Adidas) – golgheterul turneului şi Călin Dănilă (Elis) – cel mai tehnic jucător al competiţiei ce a reunit 29 de echipe la start, la festivitatea de premiere participând primarul Mircea Hava, alături de viceprimarii Dorin Şerdean şi Voicu Paul.

[nggallery id=505]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea