FOTO| 300 de viziere, donate DGASPC Alba de către Clubul Rotary! ,,Transmitem mulțumiri membrilor asociației și îi asigurăm de tot respectul și recunoștința noastră”

În aceasta perioadă dificilă, cauzată de extinderea pandemiei de coronavirus, orice gest de susținere, orice act de generozitate oferă speranță și încredere oamenilor și le arată că nu sunt singuri în fața încercărilor de zi de zi.

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba apreciază gestul Asociației ROTARY CLUB ALBA IULIA, care a donat ieri, 2 noiembrie a.c., un număr de 300 de viziere.
Aceste echipamente de protecție vor fi distribuite angajaților din centrele rezidențiale pentru copii și persoane adulte cu dizabilități aflate în structura DGASPC Alba.

Elit ELIT

”Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba trece, în această perioadă, printr-o experiență nemaiîntâlnită până acum, și anume, gestionarea la nivelul centrelor rezidențiale a epidemiei de COVID-19, iar protecția angajaților este obligatorie. Trebuie să avem grijă ca aceștia să nu se îmbolnăvească, pentru a putea asigura îngrijirea beneficiarilor ocrotiți în aceste servicii sociale. De la începutul situației create de această pandemie, achiziția materialelor de dezinfecție și a echipamentelor de protecție a reprezentat o prioritate, iar vizierele donate de Asociația ROTARY CLUB ALBA IULIA ne sunt de un real folos în protejarea personalului angajat. Transmitem mulțumiri membrilor asociației și îi asigurăm de tot respectul și recunoștința noastră.”

Director general
Frăcea Valentin-Ioan

Director general adjunct
Mândroc Mirela

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419