FOTO| 250 de tablete pentru elevi au ajuns în școlile din Cugir. Investiția a fost realizată din bugetul local

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Miercuri, 4 noiembrie 2020, în școlile din Cugir au ajuns tabletele achiziționate de administrația locală pentru elevii din oraș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Potrivit primarului Adrian Teban, „este vorba de 250 de tablete pentru elevii care nu dețin dispozitive necesare participării la școala online sau cele pe care le dețin sunt insuficiente pentru toți școlarii dintr-o familie.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Elevii primesc aceste tablete cu conexiune la internet, asigurată prin intermediul unor cartele Sim de date mobile” a precizat edilul Cugirului.

Investiția a fost realizată din bugetul local, primele achiziții fiind demarate încă din luna septembrie, când au fost procurate cele 80 de laptopuri pentru profesori.

Sumele investite de administrația cugireană vor fi rambursate orașului Cugir de către Ministerul Fondurilor Europene, în baza unui proiect înaintat de primărie. Este și motivul pentru care tabletele au ajuns mai târziu în școlile din Cugir, achiziția acestora fiind declanșată după publicarea ghidului cu condițiile tehnice impuse de către minister.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419