FOTO: 24 de ani de cercetășie în Alba Iulia. Centrul Local ”Axente Sever” a fost înființat în 5 octombrie 1994

Cercetașii din Alba Iulia sărbătoresc, azi, 24 de ani de activitate. Centrul Local ”Axente Sever” a fost înființat în 5 octombrie 1994.

ELIT

”In toamna lui 1994 se infiinta grupul de cercetasi in Alba Iulia numit Centrul Local Axente Sever. De atunci si pana acum, grupul nostru a ajuns la a avea 180 de membrii active printre care Lupisori – copii cu varsta intre 7 si 11 ani, Temerari – copii cu varsta intre 11 si 15 ani, eXploratori – tineri cu varsta intre 15 si 18 ani, Seniori cu varsta intre 18 si 24 ani, cat si adulti si lideri, cu totii implicati pentru a creea o lume mai buna in comunitatea noastra si in tara.

24 de ani mai tarziu suntem mandri sa spunem ca suntem parte din marea familie a cercetasilor, ca aceasta miscare a reusit sa ne dezvolte atat abilitatile practice, cat si cunoastintele si aptitudinile. Prin cercetasie am reusit sa Redescoperim frumusetea lucrurilor marunte, am invatat sa ne bucuram de ceea ce ne inconjoara, sa protejam natura si sa ii ajutam pe cei din jurul nostru.

Astazi 5 octombrie 2018, intr-un an al centenarului Marii Unirii in Romania, la Alba Iulia cercetasii sarbatoresc 24 de ani de existenta. La multi ani!”, transmire Florina Pauleti, reprezentantul Centrului Local Axente Sever.

FOTO: Centrul Local Axente Sever Alba Iulia

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...