FOTO: 2 MORȚI în urma unui grav accident de circulație, pe Valea Oltului, în județul Vâlcea

Un grav accident de circulație a avut în această dimineață, pe valea Oltului, în județul Vâlcea. Un TIR și două autoturisme s-au ciocnit, deznodământul fiind unul tragic: 2 morți și un copil transportat la spital.

Accidentul a fost provocat de un şofer care a adormit la volan, anunţă Centrul Infotrafic. Două persoane au murit, iar un copil a ajuns la spital.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, în zona localităţii Seaca, judeţul Vâlcea, unde s-a produs accidentul în care au fost implicate 2 autoturisme şi un autocamion.

Accidentul s-a soldat cu 3 victime, dintre care 2 persoane au murit, iar un copil a fost transportat la spital.

„Cauza producerii accidentului a fost adormirea la volan de către şoferul primului autoturism, care a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul, iar acesta, vrând să evite impactul, s-a răsturnat şi a lovit şi cel de-al doilea autoturism. Valorile de trafic au crescut în urma evenimentului rutier, în prezent fiind formate coloane de autovehicule pe ambele sensuri de mers”, arată Centrul Infotrafic.

Potrivit Poliţiei Judeţene Vâlcea, cele două persoane care au murit erau cetăţeni moldoveni rezidenţi în Germania şi mergeau din Germania în Bulgaria.

Accidentul s-a produs pe DN 7, în localitatea Călimăneşti- Seaca, unde un TIR şi două maşini s-au ciocnit violent.

În urma impactului, una din maşini a ajuns într-o râpă.

sursa: mediafax.ro

sursa foto: gazetavalceana.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...