FOTO: 1 Iunie, zi de bucurie şi împlinire pentru olimpicii Şcolii Gimnaziale ,,Singidava” Cugir

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

„Copil frumos, te-aş ţine-ascuns
în locul unde n-au pătruns
nici răutatea, nici mânia,
în locul unde e stăpână bucuria.”

A devenit o tradiţie, ca la fiecare început de iunie, Asociaţia „Educator 2007” şi Şcoala Gimnazială ,,Singidava” Cugir să-i premieze pe cei mai merituoşi elevi. Într-un cadru festiv organizat în curtea instituției, au primit diplome şi recompense în bani, toţi elevii care au obţinut premii şi menţiuni la faza judeţeană a Olimpiadelor şcolare şi faza judeţeană a Competiţiilor sportive organizate până în prezent.

USR - Alegeri parlamentare 2020

elevi singidava cugir008Premierea a fost făcută de profesoara Rozalia Mihu, directorul şcolii, profesoara Floare Vlasea – preşedintele Asociaţiei „Educator 2007” şi profesoara Bogdana Sabău, consilierul educativ al şcolii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În acest an şcolar au fost obţinute 45 de premii judeţene: 1 premiu I, 7 premii II, 6 premii III şi 31 de menţiuni. ,,Un copil este cea mai mare bogăție a unui dascăl. De aceea, se cuvine, ca pentru aceste rezultate, să felicităm copiii, dascălii, şcoala şi nu în ultimul rând familia. Profesorilor îndrumători, pentru tot ceea ce fac, în fiecare zi, la școală și în afara ei, le mulțumim. Este nevoie de oameni ca ei, pentru că doar așa putem avea viitorul pe care ni-l dorim. Copiilor le dorim să rămână mereu printre cei mai buni, să îşi depăşească propriile performanţe şi să ne bucure pe noi şi pe părinţii lor”, le-a transmis celor prezenți la eveniment, Rozalia Mihu. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419