Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

FOTO: 1 Iunie, zi de bucurie şi împlinire pentru olimpicii Şcolii Gimnaziale ,,Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Copil frumos, te-aş ţine-ascuns
în locul unde n-au pătruns
nici răutatea, nici mânia,
în locul unde e stăpână bucuria.”

A devenit o tradiţie, ca la fiecare început de iunie, Asociaţia „Educator 2007” şi Şcoala Gimnazială ,,Singidava” Cugir să-i premieze pe cei mai merituoşi elevi. Într-un cadru festiv organizat în curtea instituției, au primit diplome şi recompense în bani, toţi elevii care au obţinut premii şi menţiuni la faza judeţeană a Olimpiadelor şcolare şi faza judeţeană a Competiţiilor sportive organizate până în prezent.

elevi singidava cugir008Premierea a fost făcută de profesoara Rozalia Mihu, directorul şcolii, profesoara Floare Vlasea – preşedintele Asociaţiei „Educator 2007” şi profesoara Bogdana Sabău, consilierul educativ al şcolii.

În acest an şcolar au fost obţinute 45 de premii judeţene: 1 premiu I, 7 premii II, 6 premii III şi 31 de menţiuni. ,,Un copil este cea mai mare bogăție a unui dascăl. De aceea, se cuvine, ca pentru aceste rezultate, să felicităm copiii, dascălii, şcoala şi nu în ultimul rând familia. Profesorilor îndrumători, pentru tot ceea ce fac, în fiecare zi, la școală și în afara ei, le mulțumim. Este nevoie de oameni ca ei, pentru că doar așa putem avea viitorul pe care ni-l dorim. Copiilor le dorim să rămână mereu printre cei mai buni, să îşi depăşească propriile performanţe şi să ne bucure pe noi şi pe părinţii lor”, le-a transmis celor prezenți la eveniment, Rozalia Mihu. (C.P.)

[nggallery id=2206]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea