Rămâi conectat

Sport

Fotbalistul Filip Morar – se pregăteşte cu Honved Budapesta şi e la un pas să fie suspendat de Unirea Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Juniorul Filip Morar (FC Unirea Alba Iulia) se pregăteşte de aproape două luni la Academia de fotbal Honved Budapesta, dar nu poate fi legitimat de gruparea din ţara vecină. Fotbalistul în vârstă de 16 ani, unul dintre cele mai talentate produse din ultimul timp ale echipei ardelene a sperat să plece gratis în caestă vară de la Unirea Alba Iulia, profitând de problemele juridice ale clubului din Cetatea Marii Uniri şi şi-a depus memoriu în acest sens.
Conform unor surse oficiale din cadrul clubului albaiulian, solicitarea a fost respinsă de comisiile abilitate care au judecat cazul şi gruparea aflată în insolvenţă i-a pus în vedere să se prezinte în data de 30 septembrie, la Alba Iulia, la o întâlnire cu Consiliul de Administraţie, în caz contrar fiind suspendat. „Credea că poate părăsi Unirea aşa uşor, dar s-a înşelat. Federaţia Română de Fotbal a refuzat să-i elibereze «cartea verde», din cauza situaţiei sale neclare”, a  punctat Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii.
*Unirea aşteaptă oferta de la Honved
Component al lotului naţional Under 17, Filip Morar (foto, dreapta) a fost solicitat la diverse acţiuni ale respectivei echipe „tricolore” în ultimul an, debutând într-un meci cu Moldova. „Noi nu ne opunem plecării sale, însă e nevoie să fim contactaţi de clubul cu care se pregăteşte. Suntem pentru transfer, am şi discutat cu părinţii, dar trebuie să câştige şi Unirea de pe urma sa”, a apreciat Florian Brumaru, antrenorul juniorilor B. Pentru a-i acorda dezlegarea, Unirea Alba Iulia aşteaptă o ofertă reală venită din partea maghiarilor ce l-au remarcat pe Filip Morar, cu preilejul celor două turnee efectuate de  Unirea Alba Iulia în acest an în ţara vecină, la Miskolc şi Budapesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea