Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Fotbal european la Cluj-Napoca și București, programul meciurilor! Turneul final al CE Under 21, în România și Georgia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această vară, în România și Georgia, se dispută turneul final al Campionatului European Under 21, în perioada 21 iunie – 8 iulie, partidele din țara noastră fiind găzduite de arenele din București și Cluj-Napoca.

Celelalte 7 întâlniri din țara noastră sunt în municipiul de pe Someș, pe Stadioanele “Cluj Arena” și “Dr. Constantin Rădulescu”, în cadrul grupei D, una de foc, cu Franța, Italia, Norvegia și Elveția. “Cluj Arena” va fi și gazda unui sfert de finală în care se vor întâlni câștigătoarea grupei de la Cluj-Napoca cu locul secund al grupei de la București (grupa României).

Partide: *joi, 22 iunie, ora 19.00: Norvegia – Elveția (“Dr. Constantin Rădulescu”); ora 21.45: Franța – Italia (“Cluj Arena”);

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*duminică, 25 iunie, ora 19.00: Elveția – Italia (Cluj Arena); 21.45: Norvegia – Franța (Dr. Constantin Rădulescu);

*miercuri, 28 iunie, ora 21.45: Italia – Norvegia (Cluj Arena), Elveția – Franța (Dr. Constantin Rădulescu);

*duminică, 2 iulie, ora 22.00 (Cluj Arena), sfert de finală, învingătoarea Grupei D cu 2B (locul secund în grupa României, la București).

În capitală vor fi 8 întâlniri, pe Stadioanele “Steaua” și “Giulești” urmând să se dispute întâlnirile din grupa României, un sfert de finală și o semifinală. Din grupa B, a “tricolorilor mici” mai fac parte Spania, Croația și Ucraina. Toate meciurile României sunt pe arena din Ghencea, iar celelalte 3 meciuri din grupă vor fi în Giulești. Partidele sunt următoarele: *miercuri, 21 iunie, ora 19.00: Ucraina – Croația; ora 21.45: ROMÂNIA – Spania; *sâmbătă, 24 iunie, ora 19.00: ROMÂNIA – UCRAINA; ora 21.45: Spania – Croația; *marți, 27 iunie, ora 21.45: Croația – ROMÂNIA și Spania – Ucraina; *sâmbătă, 1 iulie, ora 22.00, sfert de finală (“Giulești”), cu câștigătoarea grupei B – locul 2 din Grupa d (de la Cluj-Napoca); *miercuri, 5 iulie, ora 22.00, semifinală (“Ghencea”).

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa A cu Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea