Rămâi conectat

Politică Administrație

Fostul prefect de Hunedoara și alți 99 de noi membri consolidează organizația PNL Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

prezentare candidati europarlamentare ONL Alba (50)Miercuri după-amiază, cu ocazia Adunării Generale a PNL Alba Iulia, eveniment în cadrul căruia Klaus Iohannis a prezentat candidații la alegerile europarlamentare și a sunat mobilizarea liberalilor cu sau fără carnet de partid, un moment special l-a reprezentat primirea în organizația municipală a o sută de noi membri.

În prezența primvicepreședinetelui PNL Klaus Iohannis, a europarlamentarului Eduard Hellvig, a președintelui PNL Alba Iulia – Florin Roman, a senatorului Teodor Atanasiu și a mai tuturor greilor partidului din localitățile județului Alba, au fost prezentate numele celor o sută de albaiulieni care de ieri au devenit oficial membrii ai organizației PNL Alba Iulia.

Unul dintre cei o sută este Dan Pricajan, fost prefect de Hunedoara în Guvernarea Tăriceanu. Liberalul are de curând buletin de Alba Iulia și a ales să întărească rândurile acestei organizații. Proaspătul albaiulian este om de afaceri și detine o firma care se ocupă de distributia masinilor Renault si Dacia în Hunedoara și Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea