Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Fost senator al României și fost secretar de stat, a murit răpus de COVID-19

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul senator  și secretar de stat Dan Tătaru a decedat, noaptea trecută, fiind testat pozitiv cu COVID-19. Tătaru avea 51 de ani și ieșise din politică.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, a postat pe pagina sa de pe o rețea de socializare un mesaj de condoleanțe adresat familiei lui Dan Tătaru, fost senator al statului și fost secretar de stat în MApN.

„Am aflat cu tristețe despre trecerea la cele veșnice, la numai 51 de ani, a lui Dan Tătaru, fost senator al României și secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în două mandate.

Transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Dan Tataru a murit la Spitalul Militar Central din București, unde fusese adus cu elicopterul de la Moinesti, in urma inrautatirii starii sale de sanatate”.

Potrivit Ziarul de Bacău fostul senator Dan Tătaru ar fi murit, noaptea trecută, în spitalul din Moinești, fiind testat pozitiv cu COVID-19.

„L-am cunoscut bine. Vestea e şocantă. La doar 51 de ani. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Radu Tudor pe pagina sa de pe aceeași rețea de socializare.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea