Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Formalitatea din Cupa României: Dinamo – Volei Alba-Blaj *Cu junioarele împotriva vicecampioanei

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo cupa168Astăzi, în capitală se dispută returul sferturilor de finală, între  Dinamo şi Volei Alba-Blaj, meciul fiind programat la ora 14.00. Învinsă cu 3-1 în Sala „Timotei Cipariu”, echipa din „Mica Romă” nu mai pune preţ pe Cupa României şi este preocupată să-şi atingă obiectivul primordial, clasarea între primele 4 în campionat. Cum play-off-ul bate la uşă, sâmbătă, 8 martie, de la ora 19.00, fiind întâiul duel, acasă cu CSM Bucureşti (ocupanta locului 6), clubul din Blaj a decis să-şi menajeze piesele de bază: Adina Salaoru, Roxana Ivanof, Luminiţa Trombitaş, Milagros Collar, Katija Medved, Vali Rusu, Adriana Dudnic, care se vor pregăti la domiciliu cu „principalul” Branko Gajic.

Astfel, la fel ca şi la Constanţa, au efectuat deplasarea la Bucureşti, sub îndrumarea secundului Ugliesa Segrt numai 7 voleibaliste, Miroslava Kijakova, Florencia Busquets, Adina Stanciu, Denisa Viloiu, alături de junioarele Ramona Rus, Sorina Mocan şi Alexandra Biriş. În acest sezon, trupa lui Marian Constantin a câştigat în 3 rânduri în compania grupării din Blaj, de două ori, scor 3-2, în sezonul regulat, respectiv săptămâna precedentă în manşa tur a cupei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru noi sunt prioritare meciurile cu CSM Bucureşti, în care se joacă obiectivul acestei stagiuni”, a spus antrenorul Branko Gajic. Duelurile din play-off, între Volei Alba-Blaj (locul 3, 54 de puncte, 18 victorii, 4 eşecuri) şi CSM Bucureşti (locul 6, 31 de puncte, 10 succese, 12 înfrângeri) se dispută după sistemul cele mai bun din 3 partide, în zilele de 8, 12 martie (la Bucureşti) şi 16 martie (dacă mai e nevoie, la Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea