Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Focuri de armă la Districtul C.F.R. Bărăbanţ, la arestarea unor hoţi de combustibil din Sîntimbru, prinşi în flagrant de poliţişti

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 16 decembrie, în jurul orelor 16.30, poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Alba au fost sesizaţi cu privire la faptul că la Districtul C.F.R. Bărăbanţ s-a activat sistemul de alarmă.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, iar în urma cercetărilor efectuate, lângă gardul unităţii au fost găsite 5 bidoane de 20 de litrii şi unul de 10 litrii cu combustibil.

Prin urmare, poliţiştii au organizat o pândă, iar în jurul orelor 19.00 au fost identificaţi principalii suspecţi de comiterea furtului, pentru reţinerea cărora a fost necesară folosirea armamentului din dotare. După somaţia legală, unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical.

Doi dintre suspecţi, Z.I.A., de 20 de ani şi S.G.S., de 25 de ani, ambii din comuna Sîntimbru, judeţul Alba au fost reţinuţi, cel de-al treilea reuşind să fugă.

În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reuşit identificarea şi reţinerea şi a celui de-al treilea suspect, Traian B, de 52 de ani,  din comuna Sîntimbru, judeţul Alba.

Cei 3 suspecţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă iar în cursul zilei de azi, 17.12.2012, vor fi prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul, în valoare de 900 de lei a fost recuperat şi restituit societăţii păgubite.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 3 suspecţi.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea